VAREN NAKUP IN 100% GARANCIJA VRAČILA DENARJA!

100% IZDELEK IZ EU

Naše podjetje in ekipa sta zasnovana na filozofiji evropske proizvodnje. Kljub temu, da je prodaja obutve v Evropi do leta 2007 naraščala, se je z recesijo ta trend ustavil. Zaradi padca kupne moči je naraščal uvoz poceni obutve in materialov.

Vendar so po slabih izkušnjah z obutvijo iz "vzhoda" kupci ponovno pripravljeni izbrati obutev evropskih proizvajalcev visoke kvalitete.

Pri nas smo se še bolj približali kupcem. S prestrukturiranjem proizvodnje, okrepljenim sodelovanjem med podjetjem in kupci, stalnim sledenjem trendov in uvajanjem inovacij, zagotavljamo prihodnost domači proizvodnji kvalitetne obutve iz naravnih materialov, ki imajo jasno sledljivost in poreklo.

Ponujamo vam popolno sledljivost vseh naših materialov in vam prikazujemo zanimiv prikaz držav, od koder ti materiali izvirajo. Zavedati se morate, da ste z nakupom naše obutve podprli tudi druge evropske družine, ki so zaradi vašega naročila pri nas posledično prejele naročilo polizdelkov tudi v svojih podjetjih po vsej Evropi.

Zahvaljujemo se vam za vaš nakup in vas srčno pozdravljamo!

Proizvodnja
Poletno fotografiranje
Unboxing